Terrasvloer renoveren met PMMA vloersysteem

Dat onze vloersystemen niet alleen geschikt zijn voor binnenruimtes bewijst deze terrasvloer. PMMA kan zowel binnen als buiten aangebracht worden. Het is een ijzersterk vloersysteem dat van nature een hoog antislipgehalte heeft. Zo blijft de vloer ook veilig te gebruiken bij regen en gladheid.

Terrasvloer renoveren

PMMA kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Dit verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer, in dit geval een tegelvloer, schuren. Vervolgens brengen wij een primer en, indien nodig, een epoxy schraplaag en een laag manuel aan. Daarna gaan wij de vloer instrooien met PMMA. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een vloersysteem dat veel voorkomt in horecakeukens, magazijnen, industriehallen en balkons en terrassen. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen bezit:

  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte, waardoor je een veilige (werk)omgeving creëert;
  • Het PMMA vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en is daardoor een ontzettend hygiënische vloer.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte terrasvloer, horecavloer of magazijnvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw specifieke situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!