Antislip galerijvloer realiseren met behulp van PMMA-vloersysteem

Een galerijvloer krijgt het vaak zwaar te verduren. Wisselende weersomstandigheden en veel loopverkeer zorgen voor de nodige slijtage. Ook is het ontzettend belangrijk dat een galerijvloer niet glad wordt bij slecht weer. Ons PMMA-vloersysteem, dat van nature een hoog antislipgehalte heeft, is daarom zeer geschikt als galerijvloer.  Met behulp van PMMA creëren wij een antislip galerijvloer die vele jaren meegaat.

Dilataties zagen

Het aanbrengen van een antislip galerijvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de huidige ondervloer geschuurd. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Bij onderstaande galerijvloer hebben wij na het schuren ook nog een aantal dilataties ingezaagd. Dilataties zijn een veel gekozen constructie om materialen te beschermen tegen krimpen en uitzetten. Het krimpen en uitzetten wordt veelal veroorzaakt door temperatuurswisselingen en vocht. Het is daarom belangrijk om uw nieuwe galerijvloer goed te beschermen. Na het schuren, primeren en het inzagen van de dilataties is het uiteindelijke nieuwe vloersysteem aangebracht. De PMMA-vloer is ingestrooid en vervolgens nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van een PMMA-vloersysteem

PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. Daarom wordt dit vloersysteem vaak toegepast op galerijen, maar ook in de horeca, voedingsindustrie en in winkels. Verder is PMMA ontzettend sterk en op praktisch iedere ondergrond aan te brengen. Maar het grootste voordeel van ons PMMA-vloersysteem is toch wel de korte applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij uw nieuwe vloer realiseren. Hierdoor ondervindt u maar korte tijd hinder van onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor uw antislip galerijvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe antislip galerijvloer? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!