Antislip hellingbaan garagevloer Rotterdam

In een garage van een hotel in Rotterdam was een hellingbaan hoognodig aan vernieuwing toe. Zeker bij een garagevloer is het belangrijk dat de kwaliteit van de vloer gewaarborgd blijft.  Immers krijgt deze dagelijks te maken met zeer intensieve en zware belasting. Door middel van een sterk antislip PMMA-vloersysteem hebben wij een nieuwe antislip hellingbaan gerealiseerd.

De voorbereiding van een antislip hellingbaan

Om deze sterke antislip hellingbaan te realiseren hebben wij allereerst de huidige vloer mechanisch voorbewerkt. Dit is gedaan aan de hand van uitvoerig schuren. Vervolgens is er een hechtprimer aangebracht. Ook is er na de primerlaag nog een schraplaag gesmeerd.

Hechting creëren

De primerlaag zorgt ervoor dat er een goede hechting ontstaat tussen de ondervloer en de PMMA-vloer. Na het aanbrengen van de primer en een schraplaag, is het uiteindelijke PMMA-vloersysteem aangebracht. Deze vloer heeft van nature een erg hoog antislipgehalte. Het is daarom een verstandige keuze om een hellingbaan af te werken met PMMA en een topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is niet alleen een antislipvloer. Er zijn nog veel meer redenen om voor dit vloersysteem te kiezen. PMMA is namelijk super sterk – sterker dan beton – en is daardoor bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Ook is deze vloer heel snel te realiseren. Wij kunnen ongeveer 300m2 per dag aanbrengen. 

Het eindresultaat

Op onderstaande foto’s ziet u het eindresultaat van deze antislip hellingbaan. Doordat PMMA slechts in één dag te realiseren is, ondervindt u zo min mogelijk hinder. Twee uur na het aanbrengen van de topcoating is deze hellingbaan alweer klaar voor gebruik.

Vraag een offerte aan voor uw antislip hellingbaan

Is uw garage toe aan een nieuwe vloer? Dan is een PMMA-vloersysteem wellicht dé oplossing. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen over deze sterke antislipvloer te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van een antislip hellingbaan? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!