Bakkerijvloer Utrecht renoveren

Bij een vloerrenovatie in Utrecht hebben wij een bakkerijvloer gerenoveerd. Er is een PMMA vloersysteem over de oude vloer aangebracht. PMMA is een ontzettend hygiënisch vloertype dat voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Het is daardoor een veelvoorkomende vloer in de voedselverwerkingsindustrie.

Bakkerijvloer maken

Het maken van een PMMA vloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij met behulp van schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een primer aan. Deze zogeheten hechtprimer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe PMMA vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Klaar in één dag

PMMA is een populaire industrievloer. Dat komt mede door de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken. En twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar. Hierdoor komt uw productieproces maar korte tijd stil te liggen en beschikt u binnen 24 uur over een ijzersterke, antislip, HACCP vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een geschikte vloer voor uw bakkerij, supermarkt of magazijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!