Traprenovatie (antislip trapvloer) appartementencomplex Monster

Bij een appartementencomplex in Monster hebben wij een mooie traprenovatie gerealiseerd. De betonnen traptreden en bordessen in het trappenhuis zijn voorzien van een antislip PMMA gietvloer. Door het hoge antislipgehalte zijn de trappen ook wanneer ze nat worden veilig te gebruiken.

Trappenhuis renoveren

De renovatie van het trappenhuis verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna gaan wij het PMMA gieten. Aansluitend wordt het PMMA tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating. De loopgedeeltes van de traptreden worden ingestrooid met een antisliplaag. Ook de stootkanten en randen worden netjes afgewerkt op kleur.

De voordelen van een antislip PMMA vloersysteem

PMMA is een veelgebruikt vloersysteem voor trappenhuizen, galerijen en balkons. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt:

  • PMMA is een heel hygiënisch vloersysteem en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen. De vloer is gemakkelijk te reinigen en schoon te houden;
  • De applicatietijd is razendsnel. In slechts één dag kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar;
  • PMMA is antislip, ijzersterk, scheur-overbruggend, elastisch, waterdicht en bestand tegen grote temperatuurschommelingen.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor een trappenhuis, galerij of balkon? Dan helpen wij u graag verder. Iedere ondergrond vraagt om een andere aanpak. Onze specialist, Henry Goossens, komt dan ook graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website.

Scroll to top
× App ons!