Antislip badkamervloer realiseren in Zevenaar

Bij een woning in Zevenaar hebben wij een antislip badkamervloer gerealiseerd. Ons PMMA-vloersysteem heeft van nature een hoog antislipgehalte. Dit maakt deze vloer zeer geschikt voor natte ruimtes en u creëert hiermee direct een veilige leefomgeving.

Antislip badkamervloer aanbrengen

Het aanbrengen van onze antislipvloeren verloopt altijd via een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Vervolgens gaan wij het PMMA-vloersysteem plaatsen. De nieuwe vloer wordt uiteindelijk ook nog afgelakt met een beschermende topcoating. Het voordeel van PMMA is dat dit vloertype over vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht. Indien u een tegelvloer in uw badkamer heeft, kunnen wij de nieuwe vloer hier dus gewoon overheen plaatsen.

Vloer met veel positieve eigenschappen

Onze PMMA-vloersystemen zijn niet alleen antislip, maar ook nog eens ontzettend hygiënisch. Dit vloertype voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen en wordt daarom niet alleen toegepast in badkamers, maar ook in de horeca, voedingsverwerkingsindustrie, garages, kleedkamers en magazijnen. Een ander groot voordeel van PMMA is dat dit vloertype super snel te realiseren is. Wij hebben slechts één dag nodig om deze vloer te plaatsen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar antislip  badkamervloer die ook nog eens ontzettend hygiënisch is? Dan biedt een PMMA-vloersysteem wellicht de juiste oplossing. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit unieke vloertype te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Geen probleem! Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Scroll to top
× App ons!