Antislipvloer (horeca) voor bar Den Haag

Bij een bar in Den Haag hebben wij de vloer gerenoveerd. De keus is gevallen op ons antislip PMMA vloersysteem voor de horeca. Voordeel van deze vloer is dat u zelf bepaalt hoe stroef u de vloer afgewerkt wilt hebben. Hierdoor creëert u een veilige werkomgeving, geheel aanpast aan uw eigen situatie.

Antislipvloer bar aanbrengen

Een PMMA vloersysteem wordt altijd in een aantal vaste stappen opgebouwd. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze creëert een goede hechting tussen de oude ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt het PMMA nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een populaire horecavloer. Dat is niet zo gek, want dit vloersysteem heeft van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Het is een ontzettend hygiënisch en naadloos vloertype dat zeer gemakkelijk is te reinigen;
  • Het heeft van nature een hoog antislipgehalte;
  • De applicatietijd is razendsnel. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en over vrijwel iedere ondergrond aan te brengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte horecavloer voor uw bar, café of restaurant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloerenspecialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om alles over ons PMMA vloersysteem te vertellen. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!