Antislip traptreden appartementencomplex Amsterdam

In een appartementencomplex in Amsterdam hebben wij twee trappen voorzien van antislip traptreden. Na deze traprenovatie zijn de trappen ook bij nat en winters weer veilig te gebruiken.

Antislip traptreden creëren

Het maken van onderstaande trapbedekking verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de treden te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt het PMMA dan nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Klaar in één dag

Doordat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft, is het een veelvoorkomend vloersysteem bij galerijen, balkons en trappen. Bovendien is PMMA ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en heel snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 oppervlak maken. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor antislip traptreden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat iedere ondervloer vraagt om een andere aanpak komen wij graag bij u langs op locatie. Zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken en krijgt u van ons altijd uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!