Bakkerijvloer van topkwaliteit

Toepassing bakkerijvloer

De bakkerijvloeren van Diamond Flooring zijn uitermate geschikt voor bedrijven waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. Onze duurzame gietvloeren voor bakkerijen voldoen aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie 93/43/EG. Daarnaast zijn de vloeren vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens de Cur 43 normen.

Diamond Flooring beschikt over het vakmanschap en de ervaring om uw nieuwe bakkerijvloer snel en efficiënt te plaatsen. De kunststof gietvloeren zijn na korte tijd weer begaanbaar, waardoor u geen kostbare productietijd hoeft te verliezen. Natuurlijk zorgen wij voor een bakkerij vloer op maat, die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Heeft uw bakkerij ook een nieuwe vloer nodig? Aarzel niet en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Plaatsing bakkerijvloer

Wanneer de bakkerijvloer na het leggen is voorzien van de laatste topcoating is deze reeds na twee uur na applicatie klaar voor gebruik. Het gebruik van onze industriële acrylaat gietvloeren in de bakkerijen heeft een groot aantal voordelen. De belangrijkste redenen om te kiezen voor onze gietvloeren:

  • Naadloos (vuil heeft hierdoor geen kans om zich op te hopen, wat zorgt voor de beste hygiëne)
  • Elastisch
  • Scheuroverbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht (de bakkerijvloer is hierdoor gemakkelijk schoon te maken en te houden)
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Belasting Bakkerijvloer

Bakkerijvloeren hebben te maken met thermische belasting, met name in de omgeving van de bakovens. Diamond Flooring begrijpt dat u geen productietijd kunt missen, daarom bieden wij de mogelijkheid een bakkerijvloer te plaatsen die na 24 uur beloopbaar is en na 48 uur weer belastbaar (na 7 dagen volledig chemisch uitgehard). Deze vloer is een hittebestendige industrievloer met een hoge chemische resistentie. Hij is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +120°C.

Geen naden

Vocht en vuil kunnen zich ophopen in naden van vloeren. Een bakkerijvloer van Diamond Flooring heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Omdat de vloer geen naden heeft, kunnen vuil en stof zich niet ophopen. Hierdoor is de bakkerijvloer ook gemakkelijk schoon te houden en is er nagenoeg geen onderhoud nodig.

Voorbeelden

Recente bakkerijvloer projecten:

Beschadigingen

Een beschadigde vloer betekent in de meeste gevallen dat de vloerenleverancier gebeld moet worden om het probleem op te lossen. Dat is bij ons niet het geval, een bakkerijvloer van Diamond Flooring kunt u namelijk gemakkelijk zelf herstellen. U ontvangt van ons een handige reparatieset en een gedegen instructie, zodat u zelf snel de vloer kunt repareren en weer verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

Prijzen bakkerijvloer

De prijs is sterk afhankelijk van de oppervlakte, de huidige staat van de ondervloer en de mechanische voorbereidingen die eventueel nodig zijn. Wilt u weten wat de exacte kosten zullen zijn voor het leggen van uw bakkerijvloer? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Waar kunt u Diamond Flooring vinden?

Wij werken door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van onder andere Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Wageningen, Nijmegen, Leeuwarden, Rotterdam, Arnhem en Den Haag.

Scroll to top
× App ons!