Gele PMMA vloer (in elke kleur leverbaar) bloemenkiosk Leek

Bij een bloemenzaak in Leek hebben wij een nieuwe PMMA vloer gemaakt. Hoewel er vaak wordt gekozen voor een grijstint, is PMMA in vrijwel elke gewenste kleur te realiseren. In Leek is er gekozen voor een vrolijke gele vloer.

PMMA vloer in gele kleur

Het aanbrengen van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating. Om tot het gewenste gele eindresultaat te komen is er aan deze coating een kleurpigment in Ral 1023 toegevoegd.

De voordelen van PMMA

PMMA is een erg populair vloertype voor winkels, bedrijfshallen en in de horeca. Dit komt doordat PMMA van nature over een aantal zeer voordelige eigenschappen beschikt. Zo is PMMA antislip, ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen wisselende temperaturen. Ook voldoet PMMA aan de wettelijke HACCP-eisen. Het is daardoor een vloer die super gemakkelijk te reinigen en schoon te houden is. Maar het allergrootste voordeel van PMMA is de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een ijzersterke, hygiënische antislipvloer die bovendien in elke gewenste kleur leverbaar is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere vloer is anders en iedere ondervloer vraagt om een andere aanpak. Onze specialist, Henry Goossens, komt dan ook graag bij u langs op locatie om de ondervloer te beoordelen en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!