Keukenvloerrenovatie (horecavloer) pannenkoekenrestaurant Doesburg

Bij een pannenkoekenrestaurant in Doesburg hebben wij een keukenvloerrenovatie uitgevoerd. Over de oude tegelvloer is een nieuwe PMMA vloer geplaatst. PMMA kan over praktisch iedere ondergrond worden aangebracht, waardoor de ondervloer er bijna nooit uit gesloopt hoeft te worden.

Keukenvloerrenovatie Doesburg

Het maken van onderstaande PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van  licht opschuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Omdat de ondervloer uit tegels bestaat, worden de slechte tegels opgevuld en smeren wij een epoxy schraplaag. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een erg populair vloertype in de horeca. Het is een vloer die gemakkelijk te reinigen en schoon te houden is en voldoet bovendien aan de wettelijke HACCP eisen. Daarnaast is PMMA antislip, ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen zeer schommelende temperaturen. Maar misschien wel het grootste voordeel is de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Locatiebezoek inplannen

Is uw horecagelegenheid toe aan een grondige keukenvloerrenovatie? Dan helpen wij u graag verder. Iedere ondervloer vraagt om een andere aanpak. Onze specialist, Henry Goossens, komt dan ook graag bij u langs op locatie om de ondervloer te inspecteren en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!