HACCP-vloer voedselverwerkingsbedrijf Capelle aan den IJssel

In de voedingsindustrie is de kwaliteit van een vloer zeer belangrijk. Bij een voedselverwerkingsbedrijf in Capelle aan den IJssel hebben wij een nieuwe, sterke PMMA-vloer aangebracht. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de hoge, strenge HACCP-eisen en zijn ontzettend sterk.

Nieuwe PMMA-vloer voedselverwerkingsbedrijf

De nieuwe PMMA-vloer is over een oude betonvloer aangebracht. De ondervloer was in zeer slechte staat. Daarom hebben wij allereerst de slechte stukken uitgehakt en gerepareerd. Volgens hebben we de ondervloer uitvoerig geschuurd. Er is een primer aangebracht om voldoende hechting te creëren tussen de oude betonvloer en de nieuwe vloer. Daar overheen hebben we het PMMA-vloersysteem gegoten. De nieuwe vloer is ook nog afgewerkt met een topcoating.

Sterke vloer voor de voedingsindustrie

Het oppervlakte van de vloer is ruim 450 m2. Ondanks deze grootte, is het toch gelukt om in slechts twee dagen tijd het nieuwe vloersysteem aan te brengen. Onze PMMA-vloersystemen voldoen aan de hoge, strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer geschikt voor de voedingsindustrie. De vloer is volledig naadloos, wat bijdraagt aan de hoge mate van hygiëne. Ook is PMMA bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. De snelle applicatie zorgt er tevens voor dat uw productieproces zo kort mogelijk komt stil te liggen.

Bedrijfsvloer op maat

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? En is uw bedrijfsvloer nodig aan renovatie toe? Dan is een PMMA-vloer zeker het overwegen waard. Dit vloersysteem is snel aan te brengen en twee uur na applicatie alweer beloopbaar. Ook kan het op praktisch iedere ondergrond worden aangebracht. Omdat elke vloer om een andere aanpak vraagt, komen wij graag langs bij u op locatie om u te voorzien van het juiste advies op maat. Via het contactformulier op onze website maakt u gemakkelijk een afspraak. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.  

Scroll to top
× App ons!