Hoge kwaliteitsvloer voor de vleesverwerkingsindustrie

Bij een vleesverwerkingsbedrijf in Weesp hebben wij een nieuwe PMMA-vloer gemaakt. De PMMA-vloersystemen van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) voldoen aan de strenge, hoge HACCP hygiëne-eisen. Hierdoor zijn onze vloeren uitermate geschikt voor de vleesverwerkingsindustrie, horeca en voedingsindustrie.

Mechanisch voorbewerken

Om een PMMA-vloer op de juiste wijze aan te brengen is het belangrijk om eerst de ondervloer goed voor te bewerken. Allereerst hebben we de ondervloer geschuurd. Vervolgens is er een hechtprimer aangebracht. Omdat een deel van de ondervloer in Weesp uit tegels bestaat, hebben we ook een schraplaag aangebracht. Hierdoor zullen de groeven van de tegels niet zichtbaar zijn door de nieuwe vloer heen.

PMMA-vloer aanbrengen

Na al het voorwerk kan het PMMA-vloersysteem worden gemaakt. De vloer bestaat uit een gietvloer van ongeveer 3 mm. Vervolgens wordt de vloer afgelakt met een topcoating. Deze coating dient als een extra beschermlaag.

Geschikte vloer voor de vleesverwerkingsindustrie

Onze PMMA-vloeren zijn zeer geschikt voor de vleesverwerkingsindustrie. De vloer is volledig naadloos, makkelijk te onderhouden en ze voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. Daarnaast is PMMA ongelooflijk sterk. Een PMMA-vloersysteem is sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Maar het allergrootste voordeel van PMMA is de applicatiesnelheid. In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem realiseren. Dit betekent dat uw productieproces zo kort mogelijk komt stil te liggen. Twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar.

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een geschikte vloer voor de vleesverwerkingsindustrie, of voor in uw horecakeuken, garage, galerij of dierenartspraktijk? Dan is een PMMA-vloersysteem zeker het overwegen waard. Onze specialisten staan u graag te woord om meer over dit unieke, sterke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook kunt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll to top
× App ons!