Keukenvloer horeca – horecavloer

Toepassing horecavloer, keukenvloer horeca

Bent u op zoek naar een keukenvloer voor gebruik in de horeca? Kies dan voor onze duurzame horecavloer. De horeca keukenvloeren van Diamond Flooring zijn namelijk uitermate geschikt voor situaties waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. Onze vloeistofdichte vloeren voor de horeca voldoen aan alle Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie (93/43/EG). Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen.

Door onze brede ervaring met vloeren (kunststof gietvloeren) voor de horeca, kunnen we ook uw keuken voorzien van de juiste keukenvloer. Onze horecavloer specialisten zijn vakkundig, ervaren en werken snel en efficiënt. Door de unieke samenstelling is de gietvloer snel te gebruiken. Zo hoeft u geen kostbare productietijd te verliezen en is uw keuken binnen no time weer volledig operationeel.

Wilt u meer weten over onze keukenvloeren voor de horeca of direct een offerte ontvangen voor uw horecavloer? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u snel verder.

Plaatsing horecavloer

Wanneer de laatste topcoating is aangebracht zijn onze keukenvloeren al na twee uur na applicatie klaar voor gebruik. U kunt dus snel weer aan de slag. De belangrijkste voordelen van onze horecavloer:

  • Naadloos (vuil kan zich nergens ophogen, wat bijdraagt aan optimale hygiëne)
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Keukenvloeren zonder naden

Een keukenvloer voor de horeca van Diamond Flooring heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Vocht en vuil kunnen immers niet ophopen in naden van vloeren. Onze horecavloer is dus ook gemakkelijk schoon te houden en vergt nagenoeg geen onderhoud. Mocht er toch een keer een beschadiging ontstaan, dan is de vloer gemakkelijk zelf te repareren.

Voorbeelden

Recente horecaprojecten:

Bekijk hier meer voorbeelden van door Diamond Flooring gelegde horecavloeren.

Na twee uur is de horecavloer uitgehard

De horecavloeren van Diamond Flooring zijn na twee uur doorgehard en volledig belastbaar. Zo ontstaat minimaal oponthoud in uw bedrijfsproces. Verder hebben onze keukenvloeren unieke elastische eigenschappen en zijn ze volledig naadloos en scheuroverbruggend. Dat betekent dat een acrylaat gietvloer voor de horeca opgewassen is tegen de moeilijkste omstandigheden en bestand is tegen hoge mechanische belastingen.

Prijzen keukenvloer horeca

De prijs van de vloer is sterk afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer en eventuele mechanische voorbereidingen. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waar kunt u Diamond Flooring vinden?

Wij plaatsen keukenvloeren door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Leeuwarden, Limburg, Rotterdam en Den Haag. Hoofdlocatie is Roggel.

Zeer veel verschillende toepassingsgebieden

De acrylaat gietvloeren van Diamond Flooring worden niet alleen in de horeca gebruikt, maar worden onder andere ook toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, grootkeukens, ziekenhuizen, visverwerkingsindustrie, autowasstraten, fitnesscentra en galerijen. Ook in de scheepvaart worden de gietvloeren van Diamond Flooring toegepast. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer goed toe te passen in professionele keukens en de voedingsindustrie.

Vragen of een offerte? Bel ons!

Hebt u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

Scroll to top
× App ons!