Krasbestendige vloer hondenpension Vledderveen

In een hondenpension in Vledderveen hebben wij een nieuwe PMMA vloer gemaakt. Dit is een krasbestendige vloer die bovendien ook heel hygiënisch is. PMMA voldoet namelijk aan de wettelijke HACCP eisen en is daardoor zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

Krasbestendige vloer realiseren

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en als het nodig is ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Omdat de ondervloer in slechte staat is, brengen wij ook een epoxy schraplaag aan. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomende vloer in kennels, dierenpensions en maneges. Dit komt doordat PMMA over een aantal zeer voordelige eigenschappen beschikt. Zo is dit vloersysteem niet alleen krasbestendig en hygiënisch, maar ook ijzersterk, scheur-overbruggend, elastisch, antislip en over vrijwel iedere ondergrond aan te brengen. Bovendien is deze vloer ook nog eens razendsnel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u ook op zoek naar een krasbestendige, ijzersterke vloer? Dan is ons PMMA vloersysteem wellicht iets voor u. Onze specialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard helemaal vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!