Vloer herstellen na brandschade Wassenaar

De vloer van een schuur in Wassenaar was na brandschade toe aan een grondige renovatie. Met behulp van ons ijzersterke PMMA vloersysteem is de oude vloer hersteld en gaat ze weer jarenlang mee.

Brandschade herstellen

Het maken van onderstaand PMMA vloersysteem verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Omdat het hier een brandschade betreft, gebruiken wij ook extra reparatiemortel om de ondervloer te herstellen. Daarna kunnen wij de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Razendsnelle applicatietijd

PMMA is een ijzersterk vloersysteem dat zelfs met zwaar intensief gebruik jarenlang mee gaat. Het is over bijna iedere ondergrond aan te brengen en is bovendien antislip, elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen hele hoge en hele lage temperaturen. Ook is PMMA ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Maar het grootste voordeel van dit vloersysteem is de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is uw vloer toe aan renovatie door brandschade, waterschade of slijtage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!