krasbestendige vloer

Krasbestendige vloer voor hondenpension Oud-dijk

Bij een hondenpension in Oud-dijk hebben wij een nieuwe, krasbestendige vloer gerealiseerd. Ons PMMA-vloersysteem is niet alleen krasbestendig, maar ook elastisch en scheur-overbruggend. Hierdoor is het een zeer geschikt vloersysteem voor onder andere dierenpensions, kennels en dierenartspraktijken.

Krasbestendige vloer aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zij gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Dit is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de PMMA-vloer gaan maken. De nieuwe vloer wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Twee uur na applicatie van de beschermende toplaag is de vloer alweer beloopbaar. Ook de applicatietijd zelf bedraagt slechts één dag. Daarnaast heeft PMMA nog een aantal voordelen. Het is een ontzettend sterk vloersysteem, antislip, elastisch, scheur-overbruggend en krasbestendig. Tevens voldoen onze PMMA-vloeren aan de wettelijke HACCP-eisen. Hierdoor is de vloer ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de horeca, sportscholen, de voedingsverwerkingsindustrie en sauna’s.

Vraag een offerte aan voor uw krasbestendige vloer

Bent u op zoek naar een krasbestendige vloer die snel is te realiseren en voldoet aan de HACCP-eisen? Dan biedt ons PMMA-vloersysteem de juiste oplossing. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze unieke vloer te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van onze vloeren? Vraag dan via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Scroll to top
× App ons!