Garagevloer autobedrijf schagen

IJzersterke garagevloer voor autobedrijf in Schagen

Bij een autobedrijf in Schagen hebben wij een nieuwe, ijzersterke garagevloer gerealiseerd. Ons PMMA-vloersysteem is sterker dan een betonvloer en wordt daardoor vaak toegepast in garages, magazijnen en fabriekshallen. Een bijkomend voordeel van PMMA is dat wij dit vloersysteem in slechts één dag kunnen maken.

Stap voor stap een PMMA-vloer realiseren

Het maken van een PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens wordt de PMMA-vloer aangebracht. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Zeer geschikt vloer voor een autobedrijf

Door haar ijzersterke, scheur-overbruggende en elastische karakter is PMMA zeer geschikt voor bedrijven waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Daarnaast voldoet ons PMMA-vloersysteem aan de wettelijke HACCP-eisen, waardoor deze vloer ook uitstekend te gebruiken is in de horeca. Verder heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte en bedraagt de applicatietijd slechts één dag. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw autobedrijf, fabriekshal, horecazaak of magazijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u bovendien eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!