Nieuwe HACCP horecavloer voor McDonald’s Den Bosch

Bij McDonald’s in Den Bosch hebben wij een nieuwe HACCP horecavloer gerealiseerd. De vloer is in twee fases opgeleverd. In de eerste fase hebben wij de opslag en containerruimte voorzien van een nieuw PMMA vloersysteem. Tijdens de tweede fase is de keukenvloer gerenoveerd. De werkzaamheden zijn ’s nachts uitgevoerd zodat er geen sprake is van omzetverlies.

HACCP horecavloer maken

Het aanbrengen van onze horecavloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen we een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt het PMMA dan nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomende horecavloer. Dit komt doordat dit vloersysteem een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt:

  • Door haar naadloze karakter is PMMA een ontzettend hygiënisch vloertype. Deze vloer is zeer gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • PMMA heeft van nature een zeer hoog antislipgehalte wat zorgt voor een veilige werkomgeving;
  • De applicatietijd is razendsnel. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een HACCP horecavloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!