Parkeerdek Eindhoven in drie dagen renoveren

Een groot parkeerdek in Eindhoven hebben wij voorzien van een ijzersterke, antislip PMMA vloer. In slechts drie dagen tijd hebben wij het oppervlak van ca. 800 m2 gerenoveerd met een nieuw vloersysteem. Ook is de belijning van de parkeervakken opnieuw aangebracht. Door de razendsnelle applicatietijd en droogtijd kan de vloer de volgende dag alweer in gebruik worden genomen.

Nieuwe vloer parkeerdek in drie dagen realiseren

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Onderstaande vloer is in drie dagen gerealiseerd. Op de eerste dag hebben wij eerst de ondervloer geschuurd en ook gestraald. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Aansluitend hebben we de ondervloer ook nog waterdicht gemaakt door een laag manuel matacryl aan te brengen.

Belijning aanbrengen

Op dag twee zijn wij de gehele PMMA vloer van 800 m2 gaan gieten en instrooien met zand. Daarna wordt de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating. Op de derde en laatste dag is vervolgens de belijning nog opnieuw geschilderd. Het parkeerdek ziet er weer strak uit en zal door ons ijzersterke, waterdichte antislip PMMA vloersysteem jarenlang meegaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor een parkeerdek of garage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over ons unieke PMMA vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!