PMMA industrievloer Nijmegen

Bij een groot ontwikkelingsbedrijf in Nijmegen hebben wij een nieuwe PMMA industrievloer van 1.500 m2 gerealiseerd. Onze PMMA vloeren zijn ijzersterk, antislip en voldoen bovendien aan de wettelijke HACCP eisen.

PMMA industrievloer aanbrengen

Het aanbrengen van onze PMMA industrievloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer instrooien. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomende industrievloer. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt:

  • PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte;
  • Het is een ontzettend hygiënisch vloertype en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • Dit vloersysteem is ijzersterk en is zelfs sterker dan beton;
  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een ijzersterke industrievloer? Dan sluit ons PMMA vloersysteem perfect aan bij uw wensen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze unieke vloer te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!